Shortlease

Op zoek naar een Shortlease auto? Bij Autohopper Shortlease hebben wij een ruim aanbod van diverse shortlease auto’s. Van een kleine Volkswagen Up tot een ruime 9-persoonsbus, wij hebben het! Ben je op zoek naar een automaat, handgeschakeld of station? Bel ons op 015-3100577 en wij regelen het voor je. Regelmatig hebben wij Shortlease acties en andere voordelen. Shortlease kan al vanaf één maand tot enkele maanden. Per maand krijg je bij Autohopper Shortlease standaard 3000 vrije kilometers. Wil je als particulier een auto shortleasen? Dat kan, bij Autohopper shortlease lease je goedkoop een kleine auto of tegen een hoger tarief een ruime auto. Onze shortlease tarieven beginnen vanaf 500,- inclusief btw. Zakelijk shortlease kan een uitkomst zijn als u voor een korte periode een shortlease auto nodig heeft. Shortlease is namelijk per maand opzegbaar, een lease contract is misschien per maand goedkoper maar deze kan je helaas niet zomaar opzeggen. Bij Autohopper shortlease bepaal je zelf hoelang je de auto least en heb je hem niet meer nodig? Dan lever je de auto weer bij ons in. Neem contact met ons op voor onze actuele shortlease aanbiedingen.

Flexibel Shortleasen

Autohopper Shortlease is ook flexibel wanneer u voor een lange periode 2 keer per week een pallet met producten moet vervoeren naar uw klant. Iets waar de meeste verhuurders gewoon een dagtarief rekenen, kunnen wij voor u een speciaal tarief voorrekenen. U gaat dan toch niet een bus aanschaffen voor die twee dagen per week?
Regelmatig moet een collega naar een cursus ergens in het land. Laat u uw medewerker in de eigen auto rijden? Is die voldoende verzekerd? Wie draagt het risico bij een ongeval? Laat u kilometers declareren en vallen die dan weer onder de inkomstenbelasting? Huur bij Autohopper en er is een duidelijke factuur en overeenkomst met verzekeringsvoorwaarden.
Voor elke vraag weten wij de beste en meest praktische oplossing. Wat voor u een bijzondere vraag is, is voor ons dagelijks werk en we nemen die zorg graag van u over. Mobiliteit binnen uw organisatie gaat passen bij uw behoefte tegen de laagste kosten.
Hieronder treft u enkele modellen die wij beschikbaar hebben voor de Shortlease. Neem contact met ons op als u een offerte wilt aanvragen.

Gratis haal & brengservice

We brengen de auto naar u toe en halen deze weer op

Scherpe zakelijke tarieven

Onderaan de streep de goedkoopste!

Ruim aanbod

Van een kleine Kia tot een ruime bestelbus

Heldere voorwaarden

Geen addertjes onder het gras..