Zakelijk shortleasen is kosten besparen en puur gemak!

De trend is flexibiliteit! Ook als het gaat om vervoer. Kun jij als ondernemer nog 4 of 5 jaar vooruit kijken? Als je nu bij een leasemaatschappij een auto wilt leasen, dan ga je al gauw een contract voor 4 of 5 jaar aan. In die periode kan veel veranderen, maar je leasecontract veranderd niet mee helaas, die zal je moeten 'uitzingen'. Lukt dat om wat voor reden niet? Dan krijg je te maken met boetebedingen en een hoop rompslomp.

Wil je bovenstaande niet?

Ga dan shortleasen! Bij shortlease kies je bewust voor flexibiliteit voor een scherpe prijs. Je least namelijk per maand. Dat betekent dat je niet 5 jaar vooruit hoeft te kijken, maar dat je je mobiliteitsbehoefte op elk moment aan kan passen aan je actuele wensen. Dus heb je voor een project van 3 maanden een ruime station nodig? Dan lease je die voor 3 maanden. En kun je daarna weer prima uit de voeten met een compacte auto? Dan lever je die ruime station in voor een compacte auto. Gepaste mobiliteit op het juiste moment. Alle shortlease auto's zijn vanaf één maand en per dag opzegbaar, zo zit u nergens aan vast! Vertel ons hieronder wat je nodig hebt, of neem rechtstreeks contact op. Een offerte is geheel vrijblijvend en ontvangt u binnen 30minuten!

Zakelijk tijdelijk huren!

Autohopper is er voor iedereen. Of u nu voor lange of korte tijd zakelijk een auto nodig heeft. De behoefte aan mobiliteit verandert continu en flexibiliteit wordt gezien als de nieuwe standaard, zeker met de huidige economische omstandigheden. Autohopper kan prima in deze nieuwe behoefte voorzien door middel van flexibele en prijsbewuste inkoop (merk onafhankelijk) en haar diensten daarop aan te passen. Tegenwoordig is het modern om te werken met korte arbeidscontracten die vaak al na een half jaar aflopen. Waarom zou u investeren in een leasecontract van 3 a 4 jaar als u kunt kiezen voor een shortleasecontract die aangepast kan worden aan de arbeidsovereenkomst? De kosten per maand zullen iets hoger zijn, maar u zit niet met een afkoop van een paar duizend euro op het moment dat uw werknemer na een halfjaar besluit verder te gaan. Autohopper is ook flexibel wanneer u lange periode 2 keer per week een pallet met producten moet vervoeren naar uw klant. Iets waar de meeste verhuurders gewoon een dagtarief rekenen, kunnen wij voor u een speciaal tarief voorrekenen. U gaat dan toch niet een bus aanschaffen voor die twee dagen per week? Regelmatig moet een collega naar een cursus ergens in het land. Laat u uw medewerker in de eigen auto rijden? Is die voldoende verzekerd? Wie draagt het risico bij een ongeval? Laat u kilometers declareren en vallen die dan weer onder de inkomstenbelasting? Huur bij Autohopper en er is een duidelijke factuur en overeenkomst met verzekeringsvoorwaarden. Voor elke vraag weten wij de beste en meest praktische oplossing. Wat voor u een bijzondere vraag is, is voor ons dagelijks werk en we nemen die zorg graag van u over. Mobiliteit binnen uw organisatie gaat passen bij uw behoefte tegen de laagste kosten. Heeft u nu al specifieke vragen? Laat het ons weten. We komen snel met een antwoord en wellicht direct een passend voorstel.

Heldere voorwaarden

Geen kleine lettertjes!

Scherpe tarieven

Onderaan de streep de goedkoopste!

Ruim aanbod

Van een kleine Kia tot een ruime bestelbus

Gratis haal en brengservice

Wel zo gemakkelijk