Personenbusje huren Leidschendam-Voorburg


Bij Autohopper Leidschendam kunt u goedkoop een 9 persoons bus huren in Leidschendam voor een zeer scherpe prijs! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom huurt u bij ons altijd een nieuwe personenbus. Een 9-persoons bus huren is een goede uitkomst wanneer u bijvoorbeeld met een aantal collega's afreist naar een beurs of evenement. En wat dacht u van een bezoek met een aantal vrienden aan een concert of festival van uw favoriete band? Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste busje. In de zomer en wintermaanden hebben wij speciale aanbiedingen op onze personenbusjes, neem voor de actuele aanbiedingen contact op met onze verhuurbalie via 015-3100577

Weekend weg?


Binnenkort een weekendje weg met vrienden of familie? Wij helpen u graag met het plannen van het vervoer. Met een ruim aanbod in personenbussen en huurauto’s kunnen wij uw altijd voorzien van een geschikte huurauto. Op al onze voertuig zit een gratis pechservice.

Zakelijk een busje huren?


U gaat gezellig met uw collega's op stap? Bij Autohopper Leidschendam kunnen wij uw aantrekkelijke zakelijke tarieven aanbieden. Als u zelf geen tijd heeft om de personenbus op te halen brengen wij deze naar uw toe! Wij zijn werkzaam in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg,Rijswijk, Delft, Zoetermeer en Voorschoten. Neem contact op met de verhuurbalie voor meer informatie.

Reserveer hieronder jouw busje!