Auto huren Expat


Ben je tijdelijk werkzaam in Nederland? Of woon je in het buitenland en kom je op familiebezoek in Nederland? Bij Autohopper Autoverhuur regelen wij graag een auto voor je! Van een Kleine Kia Picanto tot een ruime 9-persoonsbus, wij hebben het! We verhuren al auto's vanaf 19,- per dag. Heb je liever een grotere auto, automaat of handgeschakeld? Wij denken graag met je mee! Met onze gratis ophaalservice van en naar Schiphol of Rotterdam Airport maken we het je heel gemakkelijk om een auto bij ons te huren. Je kan bij ons per dag, per weekend, week of langer een auto huren. We hebben speciale scherpe autoverhuur tarieven voor Expats. Vaak zijn onze autoverhuur tarieven goedkoper dan de tarieven van de autoverhuurders op Schiphol. De autoverhuurders op Schiphol zijn namelijk verplicht om een ‘’Airport fee’’ af te dragen. Hierdoor liggen de autoverhuurtarieven hoger als bijvoorbeeld een lokale autoverhuurder.

Autoverhuur Expatservice SchipholJe kan bij ons ook terecht voor het huren van een aantal maanden. Deze lange termijn verhuur noemen wij Shortlease. Shortlease voor Expats is een goede uitkomst als je langer als één maand een auto nodig hebt, de Shortlease auto is maandelijks opzegbaar en inclusief een vast vrij aantal kilometers. Dus heb je een auto nodig voor bijvoorbeeld 3 maanden maar misschien ook langer of korter? Geen probleem, met een flexibel Shortlease contract bepaal jij wanneer je de auto inlevert, geen boete's als de auto een maand eerder of later wordt ingeleverd. Op al onze verhuur en shortlease diensten voor Expats geldt onze airport service. We halen u gratis bij de luchthaven op en brengen u naar onze vestiging toe. Aangekomen bij ons autoverhuurvestiging maken we het huurcontact op, bespreken we de inlevering van de huurauto en geven we duidelijke uitleg over de huurauto. Het opstellen van een huurcontact duur bij ons ongeveer 3 minuten. Zo ben je snel op pad met onze huurauto.

Huurauto reserveren Expat

Hoe werkt het?
Reserveer hieronder je huurauto, geef bij de opmerking aan dat je gebruik wilt maken van de Expatservice. We nemen dan binnen één uur contact met je op om de reservering te bespreken.
Heb je vragen of wil je meer informatie over onze huurauto’s? Neem dan contact op via 015-3100577 of stuur een mail naar autohopper@cardynamics.nl

Direct contact

Bel, mail of gebruik onze livechat om met ons in contact te komen!

Ruim aanbod

Van een kleine Kia tot een ruime 9-persoonsbus!

Heldere voowaarden

Geen gedoe, maar gemakkelijk en transparant!

Klantenbeoordeling 9.1

Via klantenvertellen worden wij beoordeeld op een 9.1!
  • 08.30 - 17.30