Busje huren Zoetermeer?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Van een compacte Volkswagen Caddy tot een ruime bakwagen van (20m3) wij hebben het! Je kan bij ons een bus huren per dag, weekend of per week. Het weekendtarief gaat bij ons in vanaf vrijdag 17.00u tot maandag 08.00u. Doordat wij geen ''zaterdagtoeslag'' rekenen huurt u bij goedkoop een busje. De borgsom kan bij ons eenvoudig per pin betaald worden en het restant wordt dezelfde dag nog teruggestort. Alle busjes die wij verhuren zijn te berijden met rijbewijs B.
Goedkoop een busje huren doet u bij busje huren Zoetermeer!

Bakwagen huren Zoetermeer

Heb je veel spullen te vervoeren en voldoet een normaal formaat busje niet aan je wensen? Huur dan een ruime bakwagen met laadlift, de bakwagen wordt het meest gehuurd voor verhuizingen. Door de ruime laadbak van 20m3 en en de elektrische laadlift wordt het zeer gemakkelijk om bijvoorbeeld je zware wasmachine te vervoeren. Een bakwagen mag je gewoon besturen met je rijbewijs B en is zeer gemakkelijk te besturen.
Heeft u nog vragen of wilt u ons persoonlijk spreken? Wij zijn gevestigd aan de Gildeweg 30 in Nootdorp. Telefonisch zijn we bereikbaar op 015-3100577

Reserveer hieronder jouw busje

Openingstijden

  • 08.30 - 17.30

Neem contact met ons op