Busje huren Rijswijk?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Van een compacte Volkswagen Caddy tot een ruime bakwagen van (19M3) wij hebben het! Je kan bij ons een bus huren per dag, weekend of per week. De borgsom kan bij ons eenvoudig per pin betaald worden. Alle busjes die wij verhuren zijn te berijden met rijbewijs B.
Goedkoop een busje huren in rijswijk doet u bij Autohopper!

Bakwagen huren Rijswijk

Heb je veel spullen te vervoeren en voldoet een normaal formaat busje niet aan je wensen? Huur dan een ruime bakwagen met laadlift, de bakwagen wordt het meest gebruikt bij bijvoorbeeld verhuizingen. Door de ruime laadbak van 20m3 en en de elektrische laadlift wordt het zeer gemakkelijk om bijvoorbeeld je zware wasmachine te vervoeren. Een bakwagen mag je gewoon besturen met je rijbewijs B en is zeer gemakkelijk te besturen.

Goedkoop een busje huren

Wij verhuren de goedkoopste verhuisbusjes van Rijswijk en omgeving. Wij rekenen geen zaterdag toeslag en zijn zeer flexibel. Indien beschikbaar kan je jouw verhuisbus een dag van te voren einde dag alvast ophalen. Veel autoverhuurder vragen om een creditcard en rekenen hoge tarieven voor het afsluiten van een verzekering. Bij Autohopper Autoverhuur Rijswijk houden we van duidelijkheid en eerlijke prijs, de borgsom betaal je eenvoudig met je pinpas en het restant storten we dezelfde dag nog terug!

Reserveer hieronder jouw auto of busje

  • 08.30 - 17.30