Reserveer hieronder het gewenste busje of bakwagen

Busje huren Den Haag?

Busje huren in Den Haag bij Autohopper Autoverhuur.
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren de nieuwste busjes en verhuiswagens van verschillende categorieën.
Van een compacte bestelauto, VW Caddy, bestelbusje van Mercedes Sprinter tot een ruime bakwagen met laadklep van (20M3). Wij verhuren het! Je kan bij ons een bus huren per dag, weekend of per week en leasen behoort ook tot de mogelijkheid. De borgsom kan bij ons eenvoudig per pin betaald worden en deze storten wij direct terug zodra je het busje weer inlevert. Alle busjes die wij verhuren in Den Haag mag je besturen met rijbewijs B vanaf 18 jaar met een geldig rijbewijs. Wil je een busje huren en je hebt hem alleen zondag nodig? Ook dat kan bij Autohopper Nootdorp. Als je je busje op zaterdag tussen 17:00/18:00 ophaalt en je levert hem op maandagochtend om 8:00 weer in, dan brengen wij alleen de zondag huur voor je in rekening. Lekker makkelijk en voordelig.


Goedkoop busje/bestelbus huren Den Haag

Je gaat binnenkort verhuizen en wilt graag een goedkoop busje huren in Den Haag? Wij durven te stellen dat wij de goedkoopste busjes verhuren van de regio Den Haag. Wij rekenen op de zaterdagen geen extra toeslag zoals de meeste autoverhuurders in Den Haag wel doen. Bij de meeste verhuisbusjes zijn wij tientallen euro's goedkoper dan onze concurrenten. Ons weekendtarief gaat al in vanaf vrijdag 17.00u. Goedkoop een busje huren in Den Haag doet u bij Autohopper Autoverhuur. Al onze tarieven op de website zijn inclusief BTW en op basis van 100km vrij per dag.


Bakwagen huren Den Haag

Bij ons huur je een bakwagen(20m3) inclusief BTW met 100 kilometers vrij (0,18ct per extra kilometer). Heb je veel spullen te vervoeren en voldoet een normaal formaat busje niet aan je wensen? Huur dan een ruime bakwagen met laadlift, de bakwagen wordt het meest gebruikt bij bijvoorbeeld verhuizingen van particulieren en bedrijven. Door de ruime laadbak en de elektrische laadlift wordt het zeer gemakkelijk om bijvoorbeeld grote of zware objecten zoals kasten, bankstellen en wasmachines te vervoeren en uit te laden. Een bakwagen is zeer gemakkelijk te besturen mag je rijden met je rijbewijs B. In onze bakwagen hebben wij standaard een ''duwstang'' deze is geplaatst in de laadbak van de bakwagen. Hierdoor kan je veilig en gemakkelijk je spullen vastzetten. Wil je voor tientallen euro's goedkoper een bakwagen huren? Ga naar Autohopper Nootdorp!

Heb je nog vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Wij zijn ma. t/m za van 08.30 tot 17.30 telefonisch bereikbaar op tel nr: 015-3100577 of stel je vraag via de chat en krijg direct antwoord! Wil je eerst komen kijken of de huurauto, busje of verhuiswagen voldoet aan je wensen dan ben je van harte welkom bij autoverhuur Den Haag, Autohopper aan de Gildeweg 30 in Nootdorp. Zie hier veelgestelde vragen.

Openingstijden

  • 08.30 - 17.30

Neem contact met ons op