Busje huren Delft

Ga je binnenkort verhuizen en wil je een Busje huren?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van een compacte Volkswagen Caddy tot een ruime bakwagen van (19M3), wij hebben het! Je kan bij ons een bus huren per dag, weekend of per week. Één huurdag is bij Autohopper autoverhuur van 08.00u tot 08.00u. Het weekendtarief gaat altijd al in vanaf vrijdag 17.00u zo hoef jij niet op zaterdagochtend vroeg naar de autoverhuurder toe! De borgsom kan bij ons eenvoudig per pin betaald worden. Alle busjes die wij verhuren zijn te besturen met rijbewijs B.
Goedkoop een busje huren doet u bij busje huren Delft! Heb je nog vragen of wil langskomen voor advies voor jouw verhuizing? Kom langs op onze vestiging wij helpen u graag bij het kiezen van een geschikt busje.

Bakwagen huren Delft

Heb je veel spullen te vervoeren en voldoet een normaal formaat busje niet aan je wensen? Huur dan een ruime bakwagen met laadlift, de bakwagen wordt het meest gebruikt bij bijvoorbeeld verhuizingen. Door de ruime laadbak van 18m3 en en de elektrische laadlift wordt het zeer gemakkelijk om bijvoorbeeld je zware wasmachine te vervoeren. Een bakwagen mag je gewoon besturen met je rijbewijs B en is zeer gemakkelijk te besturen. De bakwagen is standaard uitgevoerd met een duwstang, die is bevestigd in de laadbak al je spullen kan je veilig achter de duwstang plaatsen. Veilig en gemakkelijk je spullen verhuren doe je bij Autohopper autoverhuur!

Reserveer hieronder het gewenste busje of auto

Openingstijden

  • 08.30 - 17.30

Neem contact met ons op