Autoverhuur Zoetermeer

Autohopper Autoverhuur Zoetermeer verhuurt gegarandeerd de goedkoopste auto’s en busjes van Zoetermeer. Altijd nieuwe auto's huren bij autoverhuur Zoetermeer tegen super scherpe prijzen. Bij ons altijd ; heldere voorwaarden, geen extra kosten en een top service. Dat noemen wij no-nonsense autoverhuur mentaliteit, zoals het hoort, want wij willen hetzelfde als jij: 100% tevreden met onze huurauto en service! Autohopper wordt beoordeeld met een 9.2.

Hoe werkt ’t?
Je kan online een reserveringsaanvraag plaatsen, zodra we die binnenkrijgen nemen we contact met je op om de beschikbaarheid van het gewenste huurvoertuig te bespreken. Één huurdag is bij ons van 08.00u tot 08.00u of van 17.00u tot 17.00u indien beschikbaar kan het voertuig een dag voor aanvang einde middag al worden opgehaald. Bij het ophalen vragen wij om uw rijbewijs en id/paspoort. De borgsom dient altijd per pin voldaan te worden, de hoogte van de borgsom is het eigen risico + verwachte huurkosten. 
Wij hebben een ruim aanbod aan huurauto’s en bestelbussen. Van een kleine Kia Picanto tot een bakwagen met laadlift, wij hebben het! Ben je op zoek naar een automaat of handgeschakeld, ruim of klein? Bel ons op 015-3100577 en we helpen u graag aan een juiste huurauto. Auto huren tijdens de vakantie? Tijdens de zomer en wintermaanden hebben wij diverse actie’s en voordeel. Neem contact met ons voor de actuele actie.

Auto huren Goedkoop?

Bij veel autoverhuurbedrijven betaal je een hoge borgsom met creditcard en duurt het een tijd tot dit wordt vrijgegeven, vaak valt de huur van je auto net wat hoger uit als dat je dacht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten terugkomen en werken daarom elke dag om een stukje beter te worden, we hanteren heldere voorwaarden en scherpe tarieven. En de borgsom? Die betaal je gewoon met je pinpas en het restant storten we dezelfde dag nog terug op je rekening! Een Auto Huren hoeft niet duur te zijn. Wij verhuren de nieuwste auto’s standaard uitgevoerd met airco en radio/cd-speler tegen de scherpste prijzen. Je kan bij ons al een auto huren vanaf één dag, weekend, week of langer. Benieuwd naar ons scherpe Autoverhuur prijzen?

Busje huren Zoetermeer

Op zoek naar verhuisbus of bakwagen in Zoetermeer?
Ook dat kan bij ons makkelijk en snel. Wij hebben een groot assortiment aan bestelbussen te huur die je direct 24/7 online kunt reserveren. Al onze bestelbussen zijn voor een korte of langere periode te huur. Wij verhuren verhuiswagens van 3m3 tot 20m3. Onze 20m3 bakwagen met laadlift wordt het meest gehuurd voor verhuizingen, de bakwagen heeft een elektrische laadlift waardoor het heel gemakkelijk wordt om zware meubels of witgoed te vervoeren.Wil je liever een kleinere goedkope Bestelbus Huren? We hebben ook kleinere formaten bestelbussen zoals een 3m3 (Vw Caddy) of 6m3 (Vw Transporter) Wij rekenen geen zaterdagtoeslag, hierdoor huur je bij ons Goedkoop je Verhuiswagen. Je kan bij ons spanbandjes, verhuisdekens of steekwagen huren om je verhuizing gemakkelijker te laten verlopen. Als je bij ons een weekend een verhuiswagen huurt mag je deze indien beschikbaar vanaf vrijdag 17.00u al ophalen. Terugbrengen kan maandag vanaf 08.00u, indien gewenst kan het busje ook op zondags worden ingeleverd. Wij verhuren ook personenbusjes in Zoetermeer voor 7 of 9 personen. 

Heb je nog vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Neem contact met ons op! Wij zijn ma. t/m vrij van 08.30 tot 17.30 telefonisch bereikbaar op tel nr: 015-3100577.. Zie hier veelgestelde vragen.


Reserveer hieronder je huurauto