Autoverhuur Delft

Auto huren in Delft of omgeving?


Autohopper Autoverhuur verhuurt gegarandeerd de goedkoopste auto’s en busjes van Delft. Altijd de nieuwste auto's huren tegen super scherpe prijzen met heldere voorwaarden, geen extra kosten en een top service. Dat noemen wij no-nonsense verhuur mentaliteit, zoals het hoort, want wij willen hetzelfde als jij: 100% tevreden met onze huurauto en service! Bij Autohopper Autoverhuur verhuren wij diverse verhuisbusjes en personenauto's. Van een kleine Kia tot een ruime bakwagen, wij hebben het! Autohopper wordt beoordeeld met een 9.2.

Goedkoop Auto huren Delft

Goedkoop auto huren in Delft? Dat kan want wij zijn de goedkoopste autoverhuurder van de regio Delft. Of je nu particulier of zakelijk huurt van ons, je krijgt altijd de beste aanbieding zodat je altijd goedkoper uit bent dan bij de concurrent. Wij helpen jou met het maken van de juiste keuze en verzorgt alles van a tot z. Hierdoor kan jij optimaal en zorgeloos genieten van je huurauto.
Wij verhuren de nieuwste auto’s klein en groot, midden of ruim, met of zonder automaat en standaard uitgevoerd met airco en radio/cd-speler. Je huurt een auto bij ons per dag, weekend, week of langer. Indien beschikbaar kan je geheel kosteloos de huurauto einde middag voor 17.00u ophalen. Het weekendtarief gaat bij ons in vanaf vrijdag 17.00u tot maandag 08.00u. Bij het ophalen van de auto vragen wij om je rijbewijs en paspoort, de borgsom kan per pin voldaan worden en het restant storten wij dezelfde dag nog terug! Geen lange wachtrijen maar binnen 3 minuten ben je bij ons op weg met jouw huurauto!

Busje huren Delft

Busje, bestelbus of een verhuisbus huren in Delft
Ga je binnenkort op kamers? Of moet je iets vervoeren en ben je op zoek naar een bestelbusje of verhuiswagen? Dat kan bij ons makkelijk en snel. Wij hebben een groot assortiment aan bestelbussen te huur die je direct 24/7 online kunt reserveren en ophalen in Delft. Al onze busjes en bestelbussen zijn voor een korte of langere periode te huur. Wij verhuren verhuisbusjes van 3m3 tot 20m3. Een bakwagen met elektrische laadlift wordt het meest gehuurd voor verhuizingen. Door de elektrische laadlift kan je eenvoudig je zware koelkast of andere zware meubels vervoeren, de laadlift doet het werk voor u. Tevens verhuren wij ook steekwagens, verhuisdekens en spanbandjes. Wij verhuren ook busjes voor 7 of 9 personen. Tijdens de zomer en wintermaanden hebben wij speciale actie's voor de 9-persoonsbusjes, neem hiervoor contact op voor de actuele actie.

Heb je nog vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Wij zijn ma. t/m vrij van 08.30 tot 17.30 telefonisch bereikbaar op tel nr: 015-3100577. Zie hier veelgestelde vragen.

Reserveer hieronder je huurauto of bestelbus