Autoverhuur Wassenaar

Autohopper autoverhuur Wassenaar verhuurt gegarandeerd de goedkoopste auto’s en busjes van Wassenaar. Altijd de nieuwste auto huren tegen super scherpe prijzen met heldere voorwaarden, geen extra kosten en een top service. Dat noemen wij no-nonsense verhuur mentaliteit, zoals het hoort, want wij willen hetzelfde als jij: 100% tevreden met onze huurauto en service! Autohopper wordt beoordeeld met een 9.2.

Auto huren Wassenaar

Goedkoop auto huren in Wassenaar?
Wij verhuren de nieuwste auto’s klein en groot, midden of ruim, met of zonder automaat en standaard uitgevoerd met airco en radio/cd-speler. U kunt een auto huren voor een dag, weekend, week of langer. Een weekend is bij ons vanaf vrijdag 17.00u tot maandag 08.00u indien gewenst kan de auto op zondag worden ingeleverd. De borgsom wordt eenvoudig via pinpas betaald en het restant storten wij dezelfde dag weer terug. Geen gedoe, maar gemakkelijk, snel en voordelig een auto huren.

Busje huren Wassenaar

Wil je een goedkoop busje, bestelbus of een verhuisbus huren in Wassenaar?
Ook dat kan bij ons makkelijk en snel. Wij hebben een groot assortiment aan bestelbussen te huur die je direct 24/7 online kunt reserveren en ophalen in Wassenaar. Al onze bestelbussen zijn voor een korte of langere periode te huur. Wij verhuren busjes van 3m3 tot 20m3. Het meest gehuurde busje bij verhuizingen is onze 20m3 bakwagen met laadlift. De bakwagen is voorzien van een elektrische laadlift waardoor het eenvoudig is om zware materialen zoals witgoed of meubels te vervoeren. Wij verhuren ook busjes in Wassenaar voor 7 of 9 personen. Tijdens de zomer en wintermaanden hebben wij aantrekkelijke actie's bel ons op 070-2096040 voor de actuele actie.

Heb je nog vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Wij zijn ma. t/m vrij van 08.30 tot 17.30 telefonisch bereikbaar op tel nr: 015-3100577. Wil je eerst komen kijken of de bestelbus voldoet aan je wensen dan ben je van harte welkom bij Autohopper aan de Gildeweg 30 in Nootdorp. Zie hier veelgestelde vragen.

Bedankt voor het vertrouwen en veel reisplezier.


Reserveer hieronder je auto of verhuisbus!

  • 08.30 - 17.30