Autoverhuur Voorburg

Autohopper Autoverhuur verhuurt gegarandeerd de goedkoopste auto’s en busjes van Voorburg. Altijd de nieuwste auto huren in Voorburg tegen super scherpe prijzen met heldere voorwaarden, geen extra kosten en een top service. Dat noemen wij no-nonsense verhuur mentaliteit, zoals het hoort, want wij willen hetzelfde als jij: 100% tevreden met onze huurauto en service! Autohopper wordt beoordeeld met een 9.2.
Auto of busje huren in de toekomst? We zien we je graag terug komen bij autoverhuur Voorburg.

Auto huren Voorburg

Goedkope auto huren in Voorburg?
Autohopper Autoverhuur verhuurt gegarandeerd de goedkoopste auto's van Voorburg en omgeving. Een auto huren kan best duur en ingewikkeld zijn, de meeste autoverhuurders vragen een creditcard en rekenen extra toeslagen voor de zaterdag. Bij ons is dat echter niet het geval, wij houden van duidelijkheid en een scherpe prijs. Per dag krijg je 100 vrije kilometers.

Busje huren Voorburg

Wil je een goedkoop busje, bestelbus of een verhuisbus huren in Voorburg?
Ook dat kan bij ons makkelijk en snel. Wij hebben een groot assortiment aan bestelbussen te huur die je direct 24/7 online kunt reserveren en ophalen in Voorburg. Al onze bestelbussen zijn voor een korte of langere periode te huur. Wij verhuren ook busjes in Voorburg voor 7 of 9 personen. De meeste gekozen verhuisbus is een bakwagen (20m3) met laadlift. De bakwagen is voorzien van een elektrische laadlift waardoor het bijzonder gemakkelijk wordt om bijvoorbeeld je zware wasmachine te vervoeren. Al onze busjes zijn met rijbewijs B te besturen.

Heb je nog vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Wij zijn ma. t/m vrij van 08.30 tot 17.30 telefonisch bereikbaar op tel nr: 015-3100577. Wil je eerst komen kijken of de bestelbus voldoet aan je wensen dan ben je van harte welkom bij Autohopper aan de Gildeweg 30 in Nootdorp. Zie hier veelgestelde vragen.

Bedankt voor het vertrouwen en veel reisplezier.

Reserveer hier uw auto of verhuisbus!

  • 08.30 - 17.30

Neem contact met ons op!