Reserveer hieronder je huurauto, busje of verhuiswagen

 • Ik vond het een hele prettige huurauto om in te rijden. Goede service, ik mocht de auto vrijdag al ophalen. Ik kom zeker weer bij jullie langs.
  Ashish
 • Mijn ervaring met particulierhuur is niet erg groot, maar indien ik mijn ervaringen met zakelijkhuur daarmee vergelijkt is het in mijn optiek een wereld van verschil ten faveure van autohopper Leidschendam met name zijn directeur Jim spant daarin de kroon qua service en klantvriendelijkheid. Chapeau!
  (Odi) Claudius
 • Alles prima! Ik kreeg een maatje grotere huurauto en dat is altijd fijn. Zelfs mijn fietsband is nog even opgepompt. Top service van Autoverhuurder in Den Haag
  Rosemarijn
 • Goeie zaak! Zeker de goedkoopste in de gemeente Den Haag
  Joey
 • Uitstekende ervaring met autohopper, ik zou er een volgende keer zeker weer een auto huren
  Paula
 • Positieve ervaring
  Maurits
 • Ik ben heel goed geholpen. Top service!
  Cansu
 • Zeer vriendelijke en flexibele opstelling van de medewerkers
  John
 • Prima service en klantvriendelijkheid. Borg direct teruggestort na terugbrengen van de huurauto. Geen gebruik gemaakt van de haal en breng service maar dit kan erg makkelijk zijn. Wellicht maak ik hier een volgende keer wel gebruik van.
  Patrick
 • Super service!!!! Prachtige nieuwe auto's
  Marja
 • Adviseur is pro actief en denkt en handelt 100% klantgericht. Uitstekende service. Hier ga ik de volgende keer weer een auto huren
  B.P.
 • Goede wagen, goed geregeld, geen wachttijden!
  Ivo
 • De auto die ik eigenlijk gereserveerd had via de website was al verhuurd maar voor dezelfde prijs kreeg ik een grotere nieuwe auto. Heerlijk in gereden! Duidelijk en fijn geholpen.
  H
 • Prima verhuurbedrijf, prima auto!
  Meike
 • 2 weekenden een busje gehuurd voor verhuizing binnen Nederland en England. Alles was duidelijk en zonder nonsens.
  Sandra
 • Enthousiaste jonge ondernemer met goed gevoel voor service!
  J. uit Zoetermeer
 • Hele nette service, goede communicatie en een zeer scherpe prijs!
  Narelle

Auto Huren Nootdorp

U wilt een auto huren in Nootdorp?

Dan bent u bij Autohopper Autoverhuur aan het juiste adres, bij Autohopper kunt een auto huren of busje huren voor een scherpe prijs. Van een kleine Volkswagen Up tot een ruime 9-persoonsbus, wij hebben het beschikbaar. Bij Autohopper in Nootdorp huur je altijd een nieuwe auto minimaal voorzien van airco en radio/cd-speler en nooit ouder als 24 maanden. Per dag krijgt u 100 vrije kilometers. Wij verhuren onze auto’s en busjes vanaf één dag tot enkele maanden, voor het weekend hebben wij een interessante weekenddeal die al ingaat vanaf vrijdag 17.00.

U gaat binnenkort op vakantie en wilt een auto huren?

Hoe werkt ? 1. U kunt online een reservering maken via onze online reservering pagina of je kan ons telefonisch spreken via 015-3100577 Als u de auto komt ophalen zien wij graag uw rijbewijs en paspoort ter verificatie. De borgsom kunt u voldoen met PIN of creditcard, bij het inleveren van de auto storten wij de borgsom weer terug op uw bankrekening. De hoogte van de borgsom is afhankelijk van het eigen risico, standaard heb je bij ons een all risk verzekering met een eigen risico van € 750,- u kunt het eigen risico verlagen naar € 350,- de kosten voor het verlagen van het eigen risico bedragen € 9,- per dag. 2. We maken een huurcontact hier vermelden wij jouw gegevens als huurder van het voertuig, de ophaal en inleverdatum, de huurkosten en de schade’s van de auto. 3. Vervolgens lopen een rondje om de auto om te checken of alle schade’s netjes vermeld staan op het huurcontract. We leggen je uit hoe de auto werkt en waar de documentatie zoals een schadeformulier en de autopapieren zich bevinden. 4. Dat was het! We wensen je een fijne rit met onze huurauto.

Busje Huren Nootdorp

U gaat verhuizen en wilt graag een busje huren?

Dan bent u bij Autohopper in Nootdorp aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende verhuisbusjes in Nootdorp en omgeving. Al onze busjes kunt u huren met rijbewijs B, van een kleine Volkswagen Caddy (3m3) tot een ruime bakwagen met laadlift (20m3) wij hebben de busjes beschikbaar! Alle busjes die wij verhuren zijn te huur vanaf één dag tot enkele maanden, per dag krijgt u 100 vrije kilometer’s. Het meeste gehuurde busje voor verhuizingen is onze (20m3) bakwagen met laadlift. Doordat de bakwagen is voorzien van een elektrische laadlift is het heel eenvoudig om u zware spullen te vervoeren, u plaatst u zware spullen op de laadlift en de lift doet het zware werk. Heeft u niet veel spullen te vervoeren en heeft u voldoende aan een kleiner busje? Wellicht dat de Volkswagen Transporter (6m3) een beter keus is, heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Bel ons op 015-31--577 wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste busje! Om u verhuizing te vergemakkelijken verhuren wij ook materiaal zoals ; steekwagen’s, verhuisdozen, spanbanden en dekens om u spullen veilig te vervoeren.

Goedkoop auto Huren Nootdorp

Autohopper in Nootdorp verhuurt gegarandeerd de goedkoopste auto’s en busjes van de omgeving Nootdorp. Bij Autohopper autoverhuur houden wij van duidelijke transparante en scherpe tarieven, geen addertjes onder het gras maar heldere en overzichtelijke tarieven en voorwaarden. Veel autoverhuurbedrijven in de regio Nootdorp rekenen een extra toeslag op Zaterdag en betaal je fors voor de extra kilometers. Wij rekenen geen extra toeslag op de zaterdag en de kilometerprijs is altijd €0,18ct per kilometer, hierdoor bent u vaak tientallen euro’s goedkoper uit bij Autohopper. Wilt u weten wat de kosten van het huren van een busje zijn? Bekijk de reserveringspagina of bel ons op 015-3100577 wilt u ons liever persoonlijk spreken en misschien komen kijken welk busje u wilt huren? U bent van harte welkom aan de Gildeweg 30 in Nootdorp.

Wat zijn de voordelen van een auto huren bij autoverhuur Autohopper