Reserveer hieronder je huurauto, busje of verhuiswagen

 • Ik vond het een hele prettige huurauto om in te rijden. Goede service, ik mocht de auto vrijdag al ophalen. Ik kom zeker weer bij jullie langs.
  Ashish
 • Mijn ervaring met particulierhuur is niet erg groot, maar indien ik mijn ervaringen met zakelijkhuur daarmee vergelijkt is het in mijn optiek een wereld van verschil ten faveure van autohopper Leidschendam met name zijn directeur Jim spant daarin de kroon qua service en klantvriendelijkheid. Chapeau!
  (Odi) Claudius
 • Alles prima! Ik kreeg een maatje grotere huurauto en dat is altijd fijn. Zelfs mijn fietsband is nog even opgepompt. Top service van Autoverhuurder in Den Haag
  Rosemarijn
 • Goeie zaak! Zeker de goedkoopste in de gemeente Den Haag
  Joey
 • Uitstekende ervaring met autohopper, ik zou er een volgende keer zeker weer een auto huren
  Paula
 • Positieve ervaring
  Maurits
 • Ik ben heel goed geholpen. Top service!
  Cansu
 • Zeer vriendelijke en flexibele opstelling van de medewerkers
  John
 • Prima service en klantvriendelijkheid. Borg direct teruggestort na terugbrengen van de huurauto. Geen gebruik gemaakt van de haal en breng service maar dit kan erg makkelijk zijn. Wellicht maak ik hier een volgende keer wel gebruik van.
  Patrick
 • Super service!!!! Prachtige nieuwe auto's
  Marja
 • Adviseur is pro actief en denkt en handelt 100% klantgericht. Uitstekende service. Hier ga ik de volgende keer weer een auto huren
  B.P.
 • Goede wagen, goed geregeld, geen wachttijden!
  Ivo
 • De auto die ik eigenlijk gereserveerd had via de website was al verhuurd maar voor dezelfde prijs kreeg ik een grotere nieuwe auto. Heerlijk in gereden! Duidelijk en fijn geholpen.
  H
 • Prima verhuurbedrijf, prima auto!
  Meike
 • 2 weekenden een busje gehuurd voor verhuizing binnen Nederland en England. Alles was duidelijk en zonder nonsens.
  Sandra
 • Enthousiaste jonge ondernemer met goed gevoel voor service!
  J. uit Zoetermeer
 • Hele nette service, goede communicatie en een zeer scherpe prijs!
  Narelle

Auto Huren Den Haag

Wil je graag een auto huren in Den Haag? Dan ben je bij Autohopper Autoverhuur Den Haag aan het juiste adres! Wij verhuren de nieuwste en goedkoopste auto's van Den Haag. Altijd een nieuwe auto huren voor een scherpe prijs, dat is nononsense autoverhuur! Wij durven te stellen dat wij het goedkoopste autoverhuurbedrijf van Den Haag zijn. Van een kleine Volkswagen Up tot een ruime station, wij hebben het! Automaat of handgeschakeld, station of sedan bij Autohopper Autoverhuur huur je jouw auto zoals jij die wilt. Je kan bij ons een auto huren per dag, weekend, week of langer. Het weekendtarief begint bij ons altijd vanaf vrijdag 17.00u tot maandagochtend 08.00u. De meeste autoverhuurbedrijven rekenen extra toeslagen in de weekenden en heb je een creditcard nodig om een auto te huren. Wij houden het graag eenvoudig en transparant, bij Autohopper autoverhuur is een creditcard niet verreist, de borgsom betaal je eenvoudig met je pinpas en het restant wordt dezelfde dag bij inleveren weer teruggestort.

Busje huren in Den Haag

Ga je binnenkort verhuizen en wil je een busje of verhuiswagen huren in Den Haag? Reserveer direct online jouw verhuisbus! Altijd de scherpste tarieven en geen extra zaterdagtoeslagen. Al onze tarieven zijn inclusief btw en altijd met 100 vrije kilometers per dag. Wij hebben een ruim aanbod aan verhuisbusjes beschikbaar, van een kleine Volkswagen Caddy (3m3) tot een ruime bakwagen met laadlift (20m3) alle busjes zijn te berijden met rijbewijs B. Twijfelt u nog over het formaat busje dat u nodig heeft? Bel ons op 015-3100577 wij helpen u graag aan het juiste formaat busje. De meest gehuurde verhuisbus is onze bakwagen met laadlift, doordat de bakwagen is voorzien van een elektrische laadlift wordt het vervoeren van zware spullen zoals witgoed zeer gemakkelijk. Je plaatst je zware spullen op de laadlift en met een druk op de knop laad je jouw verhuisspullen in!

Hoelang is één huurdag? 24uur, dus haal je de auto om 09.00uur op dan is een huurdag tot de volgende dag 09.00uur
Heb je geen creditcard? Geen probleem! De borg kan je eenvoudig betalen per pin en wordt aan het einde van de huurperiode direct teruggestort.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je nog vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Wij zijn ma. t/m vrij. geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur en telefonisch bereikbaar op telefoon nummer: 015-3100577 of stel je vraag via de chat en krijg direct antwoord! Wil je eerst komen kijken of de huurauto, busje of verhuiswagen voldoet aan je wensen dan ben je van harte welkom bij autoverhuur Den Haag, Autohopper aan de Gildeweg 30, 2632 BA Nootdorp.

'' Autohopper Autoverhuur Den Haag, het Autoverhuur en Busverhuurbedrijf van Den Haag en omstreken''.

Wat zijn de voordelen van een auto huren bij autoverhuur Autohopper