15% korting op alle verhuisbusjes!
18 februari 2017
Paasactie autoverhuur
23 maart 2017
Show all

Zomeractie autohuren

Auto huren zomervakantie


Auto huren om mee op vakantie te gaan?
Deze zomer hebben wij weer een leuke zomeractie voor de Autoverhuur. In juli en augustus krijg je bij iedere auto die je huurt geen 700, maar 1.400 vrije kilometers per week. Hiermee bespaar je dus € 126,- per week! We hebben een ruim aanbod van vakantie Huurauto’s in alle maten en soorten voor iedere portemonnee. Tevens kan je geheel kosteloos de auto een dag voor de huuraanvang om 17.00u kosteloos ophalen. Al onze Huurauto’s zijn inclusief een pechservice in heel Europa.

Vakantie auto huren goedkoop.


Een Auto Huren voor vakantie hoeft niet duur te zijn. Bij Autohopper Autoverhuur in Den haag verhuren wij al auto’s vanaf 19,- per dag. Heb je liever een ruimere auto zoals een station, automaat of handgeschakeld. Geen probleem, bij Autohopper Autoverhuur huur je goedkoop een auto om mee op vakantie te gaan. Met onze scherpe actie’s maken we het wel heel voordelig om een auto te huren. Wil je meer informatie of een prijsopgave voor jouw vakantie auto? Bel ons dan op 070-2096040 of stuur een mail naar info@autohopperleidschendam.nl

Openingstijden

  • 08.00u - 17.00u

Neem contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *