Slim huren met het ”huurabonnement”
30 juni 2016
Nieuw! (6m3) Laadbus Peugeot Expert
15 november 2016
Show all

Nieuw! 19m3 Bakwagen met laadlift

Busje huren Den Haag

Nieuw! 19m3 bakwagen met laadlift

Verhuisbusje of bakwagen huren? Huur dan bij Autohopper Leidschendam een ruime bakwagen met laadlift! Bij Autohopper Leidschendam huur je al een bakwagen voor €109,- per dag! Geen extra toeslagen voor de zaterdag. Verhuismateriaal zoals een steekwagen, verhuisdekens en spanbandjes krijgt u gratis van ons mee. Onze bakwagen is voorzien van een electrice laadlift, hierdoor zijn zware materialen zoals een koelkast of wasmachine eenvoudig te vervoeren. De laadlift is eenvoudig bedienbaar via een afstandbediening. Onze medewerkers leggen u alles uit voordat u met onze bus vertrekt. De meeste verhuurders vragen een creditcard en betaal je een extra toeslag in het weekend. Bij ons is dat niet het geval, je betaald de borgsom eenvoudig per pin en wij rekenen geen extra ''weekendtoeslag'' Direct reserveren of heeft u vragen? Bel ons op 070-2096040 of stuur een mail naar info@autohopperleidschendam.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *