Net je rijbewijs gehaald?
7 mei 2016
Slim huren met het ”huurabonnement”
30 juni 2016
Show all

Zakelijk huren of shortleasen

Zakelijk huren of shortleasen

Mobiliteit passend bij uw behoefte!

Autohopper is er voor iedereen. Of u nu voor lange of korte tijd zakelijk een auto nodig heeft. De behoefte aan mobiliteit verandert continu en flexibiliteit wordt gezien als de nieuwe standaard, zeker met de huidige economische omstandigheden. Autohopper kan prima in deze nieuwe behoefte voorzien door middel van flexibele en prijsbewuste inkoop (merk onafhankelijk) en haar diensten daarop aan te passen.

Tegenwoordig is het modern om te werken met korte arbeidscontracten die vaak al na een half jaar aflopen. Waarom zou u investeren in een leasecontract van 3 a 4 jaar als u kunt kiezen voor een shortleasecontract die aangepast kan worden aan de arbeidsovereenkomst? De kosten per maand zullen iets hoger zijn, maar u zit niet met een afkoop van een paar duizend euro op het moment dat uw werknemer na een halfjaar besluit verder te gaan.

Autohopper is ook flexibel wanneer u lange periode 2 keer per week een pallet met producten moet vervoeren naar uw klant. Iets waar de meeste verhuurders gewoon een dagtarief rekenen, kunnen wij voor u een speciaal tarief voorrekenen. U gaat dan toch niet een bus aanschaffen voor die twee dagen per week?

Regelmatig moet een collega naar een cursus ergens in het land. Laat u uw medewerker in de eigen auto rijden? Is die voldoende verzekerd? Wie draagt het risico bij een ongeval? Laat u kilometers declareren en vallen die dan weer onder de inkomstenbelasting? Huur bij Autohopper en er is een duidelijke factuur en overeenkomst met verzekeringsvoorwaarden.

Voor elke vraag weten wij de beste en meest praktische oplossing. Wat voor u een bijzondere vraag is, is voor ons dagelijks werk en we nemen die zorg graag van u over. Mobiliteit binnen uw organisatie gaat passen bij uw behoefte tegen de laagste kosten.

Heeft u nu al specifieke vragen? Laat het ons weten. We komen snel met een antwoord en wellicht direct een passend voorstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *